Opening clubhuis


GRAND OPENING NORTH SEA SURFING – 13 JULI 

13 juli is het zover, ons nieuwe clubhuis zal officieel geopend worden. De dag staat vol gepland met leuke activiteiten. Zo is het mogelijk een foil cursus te volgen bij de Wato-Kiteschool, inschrijven kan via een mail aan stan@wato-events.nl. Er is test materiaal van diverse Kitesurfmerken. Ook is er een NSS Quiz met vragen over North Sea Surfing van toen en nu. En vervolgens sluiten we de dag af met een gezellige BBQ met daarop sluitend de NSS Reunie Party in het clubhuis voor leden, oud leden, partners, vrienden familie en bekenden.

Daarnaast is deze dag uitstekend geschikt om op een vrijblijvende manier kennis te maken met North Sea Surfing.  Neem vooral je vrienden, familie en bekenden mee voor een leuke rondleiding in het clubhuis.

De Foil-clinic gaat door bij 5 tot 7 ms. Inschrijven kan via stan@wato-events.nl (let op, beperkt aantal plekken.) De clinic is alleen voor leden.

Trek in een lekkere BBQ? Inschrijven kan via de onderstaande link. De BBQ is een volledig arrangement en zal verzorgd worden door Beachclub Breez. De kosten per persoon zijn € 25,- Inschrijven kan via : https://www.northseasurfing.nl/inschrijven-bbq/

DE TIMELINE ZIET ER ALS VOLGT UIT:
14:00 – 17:00 Foil cursus
14:00 – 17:00 Demomateriaal
15:30 – Officiële opening
17:30 – BBQ
19:30 – NSS Quiz met DJ Henkie
20:30 – Feestavond Reünie

We zien jullie graag tegemoet op 13 juli in en rondom het clubhuis van North Sea Surfing.

datum: July 13, 2019